Wiggle with Ruchie, Founder of WigglingPen

Wiggle with Ruchie, Founder of WigglingPen

August 2, 2018 1 By Team NettyFeed

Hello everyone, in our Blogger’s Interview Series today we have  buy Finax dubai Fashion and Lifestyle Blogger Ruchie Verma From WigglingPen. In this interview with NettyFeed, she has discussed her journey towards love for Fashion and Lifestyle on her blog.

We are very much thankful to Ruchi from NettyFeed for taking the time to answer the questions. So without much delay, let’s take into the interview now.

can you buy Keppra in mexico #1. Can you tell our readers about yourself?

buy bactrim guinea pig Answer: Dream to fly high, learned from my parents that never give up trying. I completed my IT professional degree and experienced in HR and took most loved profession as Lecturer in Lucknow University and finally now a full time domestic engineer who love to spend quality time with two little munchkins in my life.

#2. When and how the blog idea took place?

Answer: When I switched my job as Domestic engineer, which is toughest job but I was willing to learn more and my mom always says “Sharing knowledge is gaining Knowledge” with this though I started my blog and started getting new knowledge every day.

#3. Are you a full time blogger? How much time do you spend blogging weekly basis?

Answer: Yes, I am full time blogger. Weekly basis I can’t say as my mind is always running behind my blog. Daily I spend at least 5-6 hours!!

#4. What is the information that you share with your readers on your blog?

Answer: I believe sharing what right piece of knowledge I have is more important and so whatever I share make sure that any one from a family can hop and get information. From sharing my parenting tips to fashion style till gadgets all is here for everyone in family.

Here’s an interesting topic about top 5 bulk SMS providers you might like

 

#5. As a blogger, what are the challenges you face? How you pass over them?

Answer: Nothing can be achieved without challenges. Reaching out to right audience was my biggest challenge. In starting I face so much but later and now I have readers who religiously visit to my blog and my social media to check out for new posts.

#6. Everyone has a favourite blogger by whom they got inspired. Name yours and why

Answer: Oh yes!! I have quite few but If I have to tell about one of my fav and by whom I really got inspired is definitely Miss Malini, I started my blog reading her fantastic write ups.

Now, If I have to look up for parenting blogger I will sure say Dipika from gleefulblogger, she is one who is writing daily best parenting tips and you can relate to what as a parent we go through.

#7. What tools do you use to manage your social media presence and to increase user traffic?

Answer: Content is the king, this is what I learned and so giving best content and connecting to my followers, going live and answering my readers’ questions.

#8. What is the revenue source of your blog?

Answer: Sponsored posts, Guest posts and Adsense.

#9. What is the big picture of your platform? What are your future plans?

Answer: Wigglingpen is one platform where I make sure to write in simple understandable language rather than dictionary language as I want to connect people more. Want to gain more knowledge while sharing mine.

#10. What is your best motivation line that inspires you?

Answer: As I mentioned why I started blogging that was the motivation for me and yes it’s “Sharing Knowledge is gaining Knowledge “

#11. Would you encourage other passionate people to start their blog and what would be a few practices you would suggest?

Answer: Yes, there are couple of bloggers today whom I encouraged and they are doing good only suggestion I give is “Write and share from your heart and it will reach to correct people”.

#12. Hope you’ve explored NettyFeed platform, what are your thoughts on it?

Answer: Yeah!! I have explored and what I loved about it is..one platform where I can get to know more co-bloggers from community and even tips for my blog.

We always look forward for inspiring stories that will fascinate our audience. Submit your blogging interview today!

Comments

comments